Youtube Para Kazanma Yolları 2019

Youtube Para Kazanma Yolları 2019

Youtube 2019 yılı itibariyle çok büyük bir büyüme gösterdi.

Bu büyümeye en çok etki eden ülkelerin başında Türkiye gelmekte. Youtube'un eskisi gibi sadece video izlemeye yarayan bir platform olması dışında günümüzde bir kazanç kapısı oldu. Birçok insan artık evinden sadece video çekerek para kazanmak için araştırmalar yapıyor.

Bizde bu yazı da youtube dünyasında nasıl para kazanılacağını araştırdık ve derlediğimiz bilgilerle 4 altın kural oluşturduk. Fazla uzatmadan başlayalım..

4 ALTIN KURAL

KURAL 1 - Hedef Kitleni belirle

Hedefiniz hangi kategoride kitle oluşturmak ve o yönde ilerlemekse bunu işe başlamadan önce kalın çizgilerle belirlemekten geçer. En çok tercih edilen kategori de değil en sevdiğiniz ve iyi olduğunuz kategoriyi seçin.

KURAL 2 - Özgün ol 

Youtube, son zamanlarda çok fazla taklit eden youtuberlarla dolu. Bu taklitten kastedilen bu işe yeni başlayan bir youtuberin daha önceden aynı kategori de olduğu bir youtuberi taklit ederek aşağı yukarı aynı içerikleri üretmesidir. Fakat insanlar artık bunun farkında olduğu için taklitçiler oldukları yerde saymaktadır. Bu duruma düşmemek için özgün içerikler üretmeye gayret etmelisiniz ki gerçekten istediğiniz kitleye en yakın zamanda ulaşabilesiniz.

KURAL 3 - İstikrarlı ol

İstikrar sahibi olmak sadece youtube için değil her meslek için en önemli faktördür. Video üretmek ve bunu bir düzene sokup mesela günde 2 video çekeceğim gibi hedefler koymak çok önemli. İstikrarınızı korduğunuz sürece ve özgün ürünler ortaya koyduğunuzda eninde sonunda başarıya ulaşacaksınız.

KURAL 4 - Asla pes etme

Youtube kariyeriniz boyunda birbirinden kötü kırılma noktalarınız olacaktır. Bu durumlarda pes etmek sizi en dibe sokacağını unutmayız. Bu kırılmalardan en iyi şekilde kurtulmaya çalışın ve daha iyisi için çabalayın. 

Umarız hedefinize en yakın zamanda ulaşırsınız. Sağlıcakla kalınız.

Yönümüzü değiştirmezsek hedeflediğimiz yere varabiliriz. (Çin Atasözü)

Hafzullah Yıldırım

Merhaba ben Hafzullah! Voiser.net, Hesaplus.com projelerinin kurucusuyum. 2015'te Kocaeli Üniversitesi'nden mezun oldum ve devamında Yüksek Lisans eğitimimi tamamladım. 2017'de çalıştığım şirketten istifa ederek kendi yazılım firmam Hafzullah.com.tr'yi kurdum.

İlk Yorumu Sen Yap

Benzer Yazılar

Voiser Kimin?
Voiser.net Nedir?
Voiser Yeni Ofisine Geçti
İzmit'te Pandemi (Tam Kapanma)
Bedelli Askerliğin Tarihçesi